tag:blogger.com,1999:blog-3596573784501525967.post6746352706849372295..comments2024-02-18T11:55:34.179-08:00Comments on Kalastaja kuivalla maalla: Sånn går dagann- Nuottakalastajan päiväjärjestysAvlettohttp://www.blogger.com/profile/10131841024707722534noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3596573784501525967.post-80533808289880567662011-02-16T12:46:09.005-08:002011-02-16T12:46:09.005-08:00On toi teidan ammatti aikamoinen. Nostan hattua! J...On toi teidan ammatti aikamoinen. Nostan hattua! Juuri paikallislehdessakin oli juttua, etta turskaa tullut taallakin yli paljon. se on hyva juttu. Paasette kohta lepaamaan.<br />Ja kiva perinne tuo yhteinen ruokailu.Kalamuija ja lappilifestylehttps://www.blogger.com/profile/05394870622176042499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3596573784501525967.post-72720422518416054612011-02-16T00:13:55.651-08:002011-02-16T00:13:55.651-08:00Hieno juttu tuo yhteinen ateria!Hieno juttu tuo yhteinen ateria!Tuulahttps://www.blogger.com/profile/14609402557807031471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3596573784501525967.post-3696449892036165682011-02-15T21:10:32.209-08:002011-02-15T21:10:32.209-08:00Kiitti Ari.Vielä vajaat kymmenen kertaa merellä ja...Kiitti Ari.Vielä vajaat kymmenen kertaa merellä ja sitten loma. Mulla olis verestyskuvamateriaalia omiksi tarpeiksi. Poikani opiskelee samalla ammattitutkintoa ja siinä yhteydessä dokumentoimme kaikki työvaiheet.<br />Lapset leikkaavat ne kielet tehtaalla. Syksyllä kun turskaa tulee vähän ja me suolistamme sen laivalla leikkaan kielet itse.<br />Paistettuna viimeisen päälle hyvää.<br />Oon kyllä kuullu joittenkin keittävän ja jopa tykkäävän, minulta jäisi syömättä. Ehkä ne pitäis liottaa jossain laimeassa etikkaliuoksessa, en tiedä.Avlettohttps://www.blogger.com/profile/10131841024707722534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3596573784501525967.post-25796945783319599552011-02-15T15:44:37.193-08:002011-02-15T15:44:37.193-08:00Koitakaa kestää kiintiö täyttyy kohta ja alkaa vap...Koitakaa kestää kiintiö täyttyy kohta ja alkaa vapaat. Täysi vatsa terve sielu, nälkäisenä ei voi levähtää ja yhteinen ruokailu antaa voimia.<br />Tuosta kalan verestyksestä voisit tehdä kunnon "nootin" kukaan vieraistani ei ole sitä osannut, pitää oikein rautalangasta vääntää.<br />(Suomalais/Eestiläinen tapa kalikalla ottaan)<br /><br />Joko otatte turskankielet/kurkut talteen, kerran tein lainvastaisesti (en paistanut) ja keitin puoli ämpäriä kalakeitoksi, annoin muhia pari tuntia, ei sen nopeammin viiden litran kattila voi tyhjentyä !!!Arnoya Arihttps://www.blogger.com/profile/17561783982794944550noreply@blogger.com