Varstad Gård Gisløy

Varstad Gård Gisløy
Ketojen hoitoa.

lørdag 25. november 2017

Valaita ja ihmisiä, Osa 2

Minun on pakko kertoa pari asiaa äidinkielelläsi, kun et sinä muuten usko.
1.Et merkitse minulle yhtään mitään. Olosuhteiden pakosta joudun sietämään sinun tunkeutumista maailmaamme. Ehkä rakastat minua jollain kummallisella tavalla, mutta vastakaikua et tule ikinä saamaan. Ymmärrätkö !
2. En ole  leikkikalusi, en ole esine, en ole elämysten tuoja, jonka kanssa saat sukellella, lautailla  ja  meloa ! Jota saat pikaveneellä seurata. Et ole minulta siihen typerään touhuun lupaa kysynyt.
3.En pidä siitä kun tulet veden alle ihoon kiinni ja sotket sillinsyöntimme. Kun uin luoksesi, teen sen ilmaistakseni närkästykseni. Sinä olet sen verran tyhmä, ettet sitä tajua, vaan haltioidut. Pitääkö seuraavalla kerralla näykkäistä.
4. Päivänvaloa on kuutisen tuntia, syömme kyllä pimeässäkin,mutta päivällä se onnistuu paremmin. Teitä on viime viikkoina ollut kymmenittäin meitä häiritsemässä. Koko lyhyen päivän. Aamusta iltaan. Tarvitsemme jopa 300 kiloa silliä päivässä. Siihen ei tarvita häiriötekijöitä. Sinä olet häiriötekijä. Sinä tunkeudut ruokapöytäämme ja sotket kaiken. Miksi ?

5.Jollakin tavalla ymmärrän  sairaalloisen elämyshakuisuutesi, mutta voisit toimia toisin. Sinulle tärkeintä ovat elämykset, meille elämä. Olet tervetullut seuraamaan, mutta  fiksusti. Enhän minä sinua kieltämäänkään pysty.
Pysy pinnalla, mielellään sadan metrin päässä. Anna  meidän nauttia sillimme. Saattaa olla, että käyn vilkaisemassa. En sen takia että sinusta välittäisin, vaan varmistaakseni, ettei sinusta ole minulle häiriötä. Joskus me  ajamme silliparven laivaasi kohti, kun silloin on helpompi saalistaa. Laivasi runko on yksi seinämä jota vasten sillit saa ajettua mottiin.
6. Toivon, että ymmärrät huoleni. Emme ole sinua varten, emme halua kesyyntyä, emme halua tottua ihmiseen. Juuri sinä olet muissa yhteyksissä toiminut villin , vapaan ja koskemattoman luonnon puolesta. Adresseja allekirjoittanut.

Ystävällisesti sinun
Orcinus Orca
Ps. jaksuhali

2 kommentarer: