Varstad Gård Gisløy

Varstad Gård Gisløy
Ketojen hoitoa.

onsdag 22. juni 2011

Vieläkin sattuu alaselkään se ennätyshyppy

"Vieläkin sattuu alaselkään" Kommentoi Johan Remen Evensen ennätyshyppynsä seurauksia.

Mariana ja Nikke onnittelevat maailmanennätysnuorukaista.

Johan ja suomalaisfanit vaslasssafarimymälässä.

Johan saa Camillalta Arctic Whale Toursin lahjan. Pinkkiä valas t-paitaa ja pehmovalaita perheelle.
Ollaan molemmat töissä samassa firmassa. Kummallekin työ on samalla myös mieluinen harrastus.
Nimikirjoituisten jako käynnissä.

Johan suomalaisten sinipallassiimankoukuttajien ja safaritiimin vieraana.


Stø kahvila 22.6. Eilen oli kesän pisin päivä. Ja tuulta omiks tarpeiks. Ei ollut mitään asiaa kalaan eikä valassafarille. Siispä vietin koko päivän maailmanennätysmäkihyppääjän, meillä töissä olevan, Johan Remen Evensenin vierailun tunnelmissa.

Øksnesin kunta ja Arctic Whale Tours järjestivät Myressä suuren kansalaisjuhlan täältä kotoisin olevan Johanin vierailun kunniaksi. Oppilaat asettautuivat pääkadun varteen siistiin riviin. Rivi oli täsmälleen yhtä pitkä kuin maailmanennätyshyppy.

Valtuuston puheenjohtaja John ja meidän Camilla saivat kunnian kävellä Johanin kanssa tätä 246 ja puoli metriä pitkää kunniakujaa pitkin hotellille. Kunniakujaepisodin jälkeen oppilailla (ja myös minulla :)) oli mahdollisus saada Johanin nimmari, juliste ja jätskiä.

Myöhemmin Johan Remen Evensen lahjoitti hänet maailmanennätykseen kantaneet suksensa kuntalaistemme ihailtavaksi.

Paikalla oli oppilaiten lisäksi suuri joukko kuntalaisia . Järjestelytoimikunta oli oikeasti saanut kovasti aikaiseksi sitä niin sanottua suurta urheilujuhlan tuntua. Pienellä ja köyhällä periferian kunnalla kun ei ole varaa jättää omien suurien poikien ja tyttöjen julkisuusarvoa hyödyntämättä.

Parasta Johanin vierailussa oli hänen visiittinsä Støhön. Suomalaiset siimansyötittäjät saivat tutustua maailmanennätysmieheen oikein kunnolla. Paikalla olleilla oli mahdollisuus kokea maailmanennätyshyppy , kuulla Johanin elämäntarina, kysellä kaikenlaista, saada nimikirjoitus ja päästä mestarin kanssa samaan kuvaan.
Mukavaa vaihtelua rankan sinipallaskauden päätteeksi.
-lauri-

Päivitys 22.6.:
Repsuthepuffinin elikkä Reettan postaus Johan Remen Evensenin vierailusta.

Miekkavalaat valassafarilla Arctic Whale Toursin galleriassa.

4 kommentarer:

 1. Kuulostaa mukavalta päivältä, täällä taas töitä tehdään kotoa sen verran mitä pystytään auto-ongelmien vuoksi... Kuinka usein suunnilleen muuten kesässä safareja peruuntuu sään vuoksi? Ja jäävätkö asiakkaat odottelemaan parempia kelejä vai jääkö safari sitten välistä?

  SvarSlett
 2. Aika monet jäävät odottelemaan, useimmat. Arvioisin, että meillä voisi olla kolmasosa enemmän safareita jos olosuhteet olisivat aina ihanteelliset.
  Meidän kotisivujen ja esitteiden tuotekuvauksessa ilmoitetaan säävarauksesta ja kehoitetaan varaamaan pari kolme päivää Støssä tai lähitienoilla oleskelua varten.
  Pidempiaikaiset tuuliset jaksot ovat ikäviä, mutta onneksi harvinaisia.
  Tänä kesänä tuuli ei ole sanottavammin haitannut.

  SvarSlett
 3. Kesäisiä terveisiä sateen keskeltä sinne pohjoiseen..
  Kiva tunnelma tuosta hetkestä siellä. mukavan näköistä porukaa, iloisia, elämänmyönteisiä..

  SvarSlett
 4. Kiitos Hanne. Meidän tiimi ja siimankoukuttajat ovat iloista ja elämänmyönteistä jengiä.Auttaa kestämään raskaan fyysisen työn rasitukset.

  SvarSlett