Varstad Gård Gisløy

Varstad Gård Gisløy
Ketojen hoitoa.

torsdag 30. desember 2010

Morgenstjernen voittajavetovihje

Johan Remen Evensen, yksi maailman parhaista ponnistajista, kuvattuna valassafarilla viime heinäkuussa. Häneltä voimme odottaa lauantain kilpailussa mitä tahansa. Kertoimet ovat taatusti kohdallaan. Johan saa sitäpaitsi keskittyä rauhassa kaikkien huomion kiinnittyessä laivamme melkein kaimaan Thomnas Morgensterniin ja Suomen Matti Hautamäkeen.
Yläkuva: Camilla IlmoniLohimaa 30.12.2010
Puolipilvistä pakkasta jotain kymmenen astetta. Tänään oli pari isohkoa ryhmää mukanani. Aamupäivällä oltiin kirjolohta pilkkimässä ja iltapäivällä valoimmekin tinoja uudessa hienossa kodassa. Riekkojen, pentukarhun nahan, jäätyneen ruijanpallaksen ja oravankallon sekä pienehkön rummun avulla onnistuin tulkitsemaan itsekunkin vieraan tulevaa vuotta, näkemään joittenkin kohdalla hieman pidemmällekin.
Kovin näytti olevan matkoja eksoottisiin paikkohin, balettitanssijan uraa, herkkutatteja, silkkivaatteita ja kukkivia kirsikkapuistoja tuloillaan. Näin myös Etelämeren aitoja helmiä, pitkää ikää ja Baikal järven suuria nieriöitä. Aika hyvin tuntuivat tinat tietävän.
Shamaanin työnkuvasta innostuneena päätin kokeilla taitojani myös uhkapelirintamalla, antaa muillekin takuuvarman voittajaveto vihjeen. Kun mitäs sitä varmaa tietoa omanaan pitämään.

Keski-Euroopan mäkiviikon lauantain perinteisessä uudenvuoden kisassa on mielestäni yksi voittajasuosikki. Ensimmäisen kilpailun karsiintumisesta sisuuntuneena Norjan ja Støn oma Johan Remen Evensen ponnistaa kykyjensä mukaan ja nousee keskimmäiselle pallille. Ykkössija näyttäisi selvältä. Evensen on ponnistajana yhtä hyvä kuin Matti Hautamäki parhaimpina päivinään. Silloin puolenkymmentä vuotta sitten.
Sanojeni vakuudeksi pistän muutaman kuvan viime kesän valassafarilta. Niistä voi itsekukin päätellä Johanin voitontahdon ja ponnistuskyvyn.
-lauri-

4 kommentarer:

 1. Heh vai samaani sinusta tehtiin ;)
  Railakasta Uutta Vuotta sinne kaukaiseen muilmaan.

  ps. Evensen on korkeintaan viides

  SvarSlett
 2. Kiitti. Uusia vuosia sinnepäin myös.
  Pysyn edelleen tiukasti Evensen kannassani.

  SvarSlett
 3. Hyvää Uutta Vuotta:)
  t helen

  SvarSlett
 4. Kiitos Helen. Uusia Vuosia Tampereelle.

  SvarSlett