KOUKUTTAJA

KOUKUTTAJA
Miltä kuulostaa Laura Frimanin ääni, entäs kalastajakylän arki. Kuvan linkkiä klikkaamalla pääset tutustumaan tarinaani. Sata tuntia ilmaista kuuntelua tarjoaa storytel

tirsdag 16. oktober 2018

Northern guiding seriously

Perustin yrityksen.
Sen nimi on Northern Guiding Services Lauri. (Piirros:Hanna Mensonen)
Yrityksen  tuotevalikoima käsittää tärkeinä pitämiäni asioita.Tässä iässä ja terveydentilassa en jaksa tyytyä pelkkään puurtamiseen.Kun ei ole pakko.
Tulen tekemään työkseni asioita, joista  nautin ja jotka tuovat minulle mielihyvää. (Kuva:Erik Heiskanen)
Kuten opastamaan bussiryhmiä, muita ryhmiä ja yksityisiä Suomen, Ruotsin ja Norjan pohjoisosissa. Pitämään esitelmiä ja kursseja mm sienistä ja arktisista villikasveista.(Piirros: Hanna Mensonen)
Ja tarvittaessa suunnittelemaan kiertoajeluja ja retkiä yhdessä matkanjärjestäjien kanssa.Viikinkimuseo Lofotr voi olla yksi käyntikohde.
Jaan arkeani. Kokemuksiani luonnon kestävästä hyödyntämisestä, omavaraisesta ruoantuotannosta sekä kalastuksesta ja villikasvien, sienien ja marjojen  keräämisestä ja käytöstä.(Kuva :Laura Kamil)
Valaat ovat entisestä elämästäni tarvittaessa  mukana, mutta hyvin leppoisassa hengessä.
(Kuva :Anna Emilia.)
En tietenkään  jaksa tehdä tätä kaikkea yksin. Onneksi meitä on erinomainen joukkio,jonka tavoitteena on tarjota vieraille myös toisenlaisia, minulle outuja luontokokemuksia, niin kuin joogaa ja ratsastusta sekä luonnollisesti  hevosjoogaa Matildan opastuksella.
Ongelmaksi saattaisi tulla, etten ymmärrä yrittämisestä, markkinoinnista, kotisivuista, muusta sosiaalisen  median käytöstä ja sellaisesta paljoakaan. Minulla ei ole riittävästi tarvittavia taitoja. Ei kokemusta. Onneksi on ystäviä, kuten Marinella, joilla on. Ja joiden avustuksella itsekin ehkä opin.

Northern Guiding Services on rekisteröity ja oikea firma kaikkine tarvittavine numeroineen.
Parhaillaan olemme ystäväni Hannan kanssa  suunnittelemassa logoa ja muita kotisivuilla ja muualla sosiaalisessa mediassa tarvittavia piirroksia. En osaa piirtää, mutta toiveiden esittäminen onnistuu.
Valokuvia tulen niitäkin saamaan käyttöön ystävieni ottamina ja heidän gallerioistaan.                (Kuva :Professional photopgraphy Heidi Lepistö)
Vuoden loppuun mennessä pitäisi omat kotisivut ja Facebook sekä Instagram- tili olla käytössä.
Tämän henkilökohtaisen blogini rinnalle tulee yrityksen oma.

Varauksia ensi  vuodelle on jo tässä vaiheessa tullut. Sekä Suomesta että Belgiasta saakka.
Niin, että  syntymäpäivälahjaksi viime elokuussa saamalleni kalenterille on löytynyt käyttöä.
On muuten ensimmäinen kalenterini tällä vuosituhannelle.

Tämänhetkisestä valoisasta tilanteestani olen hyvin  kiitollinen mukana kulkeville, minua rohkaiseville ja tukeville lähimmäisilleni.
Suuret kiitokset ansaitsee myös "Norjan Kela" Nav , jonka kuntoutukset ja neuvonta sekä taloudellinen  tuki mahdollistavat vakavan sairauden jälkeisen paluun työelämään ja yhteiskunnan  tasavertaiseksi jäseneksi.
                     -lauri-

5 kommentarer:

  1. Vau! Hienoa Lauri! Onnea matkaan!

    SvarSlett
  2. Onnea Lauri! Oon niin iloinen ja ylpeä susta <3 Pian nähdään ja sitten pistetään sivut ja some pystyyn!

    SvarSlett
    Svar
    1. Kiitos Marinella. Oot ihana. Odotan innolla tuloasi, toivottavasti saadaan rautujärvikin ajoissa jäätymään :)

      Slett
  3. Onnea. Ja tervetuloa yrittäjän arkeen. Hyvin se menee! Kiva ku saa tehdä mitä rakastaa.

    SvarSlett