Varstad Gård Gisløy

Varstad Gård Gisløy
Ketojen hoitoa.

tirsdag 5. februar 2013

Helmikuun Morgenstjerne: Majakka ja luodot

Stø 5.2.2013.Kalastimme Langeneseggalla valassafarilta tutun kaskelottisyvänteen lähettyvillä. Vedimme yhden apajan ja saimme vajaat viisituhatta kiloa turskaa ja sata kiloa koljaa.Tähän mennessä olemme kalastaneet yli 50 tonnia,lähes kolmasosan vuoden kiintiöstämme.
Paluumatkalla tuuli yltyi ja aallot voimistuivat. Ohitimme majakkasaari Andan.
                                                                   -lauri-

4 kommentarer:

 1. Käänsin eilen artikkelia aiheesta Lofotfisket, ja kun en siitä mitään tiedä, niin googlasin. Ja päädyin sinun vanhaan postaukseesi, josta löytyi hyvin tietoa. Että kiitos vaan avusta! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. No onpas mukava, että minustakin on jotain hyötyä heh ;)

   Slett
 2. Majakoissa on jotain mysteerisen viehättävää, unelmana olisi käydä majoittumassa kesällä jossain majakassa, vaikka taittaen matkan merikajakilla :) Hyvää alkavaa viikkoa!!

  SvarSlett
 3. Majakat on huippuja. Niinkuin Littlöy fyr. Luulen, että se olisi sopiva kohde sinulle/teille ,sijaitsee tuossa ihan lähellä.Käypäs vilkaisemassa fb sivuja. http://www.facebook.com/lighthouseisland?fref=ts "Majakanvartija"Ellen Maria Hansteenssen on etelästä muuttanut asuu majakalla ympäri vuoden ja ottaa vastaan majoittujia. Paikka on sopivan kajakoinnin päässä mantereesta :)

  SvarSlett