KOUKUTTAJA

KOUKUTTAJA
Miltä kuulostaa Laura Frimanin ääni, entäs kalastajakylän arki. Kuvan linkkiä klikkaamalla pääset tutustumaan tarinaani. Sata tuntia ilmaista kuuntelua tarjoaa storytel

torsdag 24. januar 2013

Tammikuun Morgenstjerne: Tauko

Kuukauden kuva esittelee nuottalaivaamme ja sen miehistön tuntoja kalastuskauden 2013 eri tilanteissa.

TAUKO
 Kolmen perättäisen yön ja sitä seuranneen aamupäivän rasittavien kalastusretkien jälkeen tankkasimme polttoainetta ja vettä sekä pesimme laivan. Viikonlopuksi oli luvassa epävakaista ja pidempi tauko.                                  
                                                          -lauri-


6 kommentarer:

  1. Onpa mukava kuva, sitä kun katsoo niin melkeen tuntuu kun olisi itse tuolla laiturilla seisomassa :)

    SvarSlett
  2. Juu siinä on mukava seisoskella, kunhan varoo ettei tipahda laivan ja laiturin väliin. Toisaala onhan siinä välissä ne renkaat :)

    SvarSlett
  3. Mukavaa taukoa! Vai voiko niin toivottaa kalastajalle? Olisiko parempi kuitenkin olla merellä kalassa...? Mutta kiva huomata että täällä bloggaus on taas lähtenyt vauhdilla käyntiin!!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Mukavaa taukoa saa toivottaa, kuten kireitä köysiä, selvää nuottaa, tylsyviä puukkoja, kipeitä ranteita ja verisiä varusteita ;) Parempi olisi olla merellä, nyt jo olemmekin. Sää on mahtava ja saamme parin tunnin päästä nähdä auringon :)

      Slett
  4. Upeaa että olet kunnossa, tervetuloa takaisin. Loistavaa alkanutta vuotta sinulle.

    SvarSlett
    Svar
    1. Kiitos Ari. Valoisampia aikoja myös sinne Arnøyalle. Mennään niitä päin ihan konkreettisesti. Tänään oli merelle vuoden ensimmäinen kunnon aurinkopäivä :)

      Slett