KOUKUTTAJA

KOUKUTTAJA
Miltä kuulostaa Laura Frimanin ääni, entäs kalastajakylän arki. Kuvan linkkiä klikkaamalla pääset tutustumaan tarinaani. Sata tuntia ilmaista kuuntelua tarjoaa storytel

tirsdag 18. mai 2010

Erehdys

Surkeeta poistin vahingossa mun yhen blogin ja laitoin toisen tilalle. Kun en mä näitä tajuu. Hemmetti.Nyt harmittaa.

3 kommentarer:

  1. Mina ehdin aamulla lukemaan sen sinun postauksesi, vaan kommentoimaan en ehtinyt. Mutta kerroit pitaneesi puheen ja olen ihan puolestasi ylpea, etta suomalainen paasi sellaisen kunnian tekemaan.

    SvarSlett
  2. Kiitos paljon.
    Olin minäkin ylpee kun kysyivät. Suotta olla vaatimaton. Kun tykkään kaiken lisäks kuluttaa aikaani puhumalla, niin miksei sitten isommalle joukolle.Ja kun oli tärkeetä sanottavaa.
    Nää tietokonehommat sujuvat huomattavasti kankeammin, kun yhteyskin on aika hidas ja katkeilee, tai virrat menee, eikä sitä tajua tai osaa mitään varmuuskopioita ottaa.
    Nyt jos läppäri hajoais niin sinnehän menis suuri osa julkaisematonta arkistoani ja kuvat.

    SvarSlett
  3. Kiitos Tuula.
    Olin minäkin ylpee ja otettu kun kysyivät. Kun tykkään puhua ja esiintyä. Niin miksei sitten suuremmalle joukolla, kun oli asiaa. Nää tietokonehommat on kyllä hieman hakusessa. Toisaalta meillä on hitaahkot yhteydet ja mulla puutteellinen tietämys. Aina jotain. Sitten niitä sattuu vaikka mitä tapauksia.
    Nyt jos tää läppärini vaikka särkyis niin menis suuri osa mun arkistoa ja kuvia.
    Pitäis kai hommata varmuuskopiot.
    Mutt kun ei jaksa. Se tapahtuu mikä tapahtuu.

    SvarSlett