Varstad Gård Gisløy

Varstad Gård Gisløy
Ketojen hoitoa.

tirsdag 25. mai 2010

Unni ønsker alle hjertelig velkommen til Made in Stø Unni ylpeänä esittelee käsityömyymälän Made in Stø

Made in Stø på Stø. Käsityömyymälä Made in Stø Støn kalastuskylässä.

En av damene bak ideen om Made in Stø.. Unni og 10 år gammel veske. Unni , yksi naisista Made in Støn takana esittelee ensimmäisen ompelemansa käsilaukun.

Favoritt veska mi. Minun suosikki tämänvuotisesta laukkumallistosta


Selbu votter. Norjalaisia, perinteisiä Selbu kintaita.
.
Utvalget av tovete votter. Huovutettuja kintaita on myös saatavana.

Votter og lester og sånn. Kintaita ja villasukkia ihan sutena.

Flotte keramiske skapninger på hylla. KeraaMikko ja sen nainen

Unni og de keramiske produktene hennes. Keraamikko Unni ja luomuksensa.

Det kan være surt og kalt på havet. Luene hjelper. Merellä on kesälläkin joskus vilpoisaa. Made in Støn myssyt auttavat selviytymään valassafarilla ja hyljeretkillä.

Se torsken. Turskahan se siinä.

Lurt å ta med seg hjem til Amsterdam. Patakinnas Hollannin oranssia.

Under den varme stekepannen. Kierrätyskankaista taitavasti tehdyt pannunalustat.

Også tepper blir produsert på Stø. Stø mattoja esittelyssä.


Morgenstjerne 25.5.Koillistuulta 13 metriä sekunnissa. On .......n kylmää. 5 astetta.Kukaan ei ollut tänään merellä. Me olimme Arton veneellä eilen. Saimme 40 kiloa pallaksia. Yksi oli 15 kiloinen.

Ne esiintyvät tänään siellä Oslossa, mutta ei mulla täällä laivalla oo muuta kuin mun kannettava. On siis mentävä tämän kirjoitustuokion jälkeen Arton ja Lotan luokse katselemaan ainakin loppu. Unni käsityömyymälässä sanoi lukeneensa Kreikan ja Islannin kuuluvan suosikkeihin, niin varmaan tulee jännättyä Hera Björkin puolesta Suomen lisäksi. Kyllä minä omieni puolta pidän. Icelandreviewkin huomio euroviisut. Pikku jutussa mainittiin tänä iltana esiintyvän sekä Islannin että Suomen.

Kiertelin äsken siinä meidän kylän naisten käsityömyymälässä. Paikalla ei ollut paljon asiakkaita , kun valassafarikaan ei oo vielä päässyt aloittamaan. Minulla olikin hyvä tilaisuus häiritä Unnia, tutkiskella kinnas- sukka- ja hattuvuoria. Ja etsiä kaikkia muita mahdollisia käsitöitä. Näkyi olevan käsilaukkua , koruja, keramiikkaa ja kudonnaisia.
Ja kahvia herkullisten leivonnnaisten kera, kun sen takiahan mä siellä aina pistäydyn. Se kun vaan on se mun juttu.
-lauri-

2 kommentarer:

  1. Nuo keraamiset työt ovat to-del-la kauniita. Tyttären koulukaverin nimi on Unni (luulin sitä hänellä lempinimeksi:). Unni onkin norjalainen nimi.

    ps onko teillä nettimyymälää?

    SvarSlett
  2. Ei oo, mutta jos valassafaritoimistoon tai sitä kautta niihin käsityöyhdistyksen ihmisiin ottaa yhteyttä, niin varmasti tuote jonka hakuaa tulee perille Suomeen. Meillä on paljon työntekijöitä eri puolilta Suomea, jotka tulee ja menee, ett niittenkii mukana, jos ei postissa.
    Ongelmana nettimyymäläjuttuun olis se kun noi käsityöt on enempi niinku uniikkeja. Paitsi keramiikkaa on sarjoja ja koruja. Sukat ja kintaat on kans sarjaneulomista samalla mallilla, mutta myssyissä on varmaan 50 erilaista,Tuoteet on halpoja kun se myymälän idis on olla kahtaamis ja pysähtymispaikka enemmän kuin putiikki. Siks tavarat on minusta tosi halpoja.

    SvarSlett