Varstad Gård Gisløy

Varstad Gård Gisløy
Ketojen hoitoa.

mandag 26. juli 2010

Tuleva lentomäen maailmanmestari ? valaita katsomassaValassafaritoimisto 24.7.2010.Ulkona sataa .
On koleaa jotain 8 astetta. Pohjoistuuli on kuitenkin asettunut ja huomenna teemme kaksi safaria. Minä olen mukana iltaretkellä.

Toissapäivä oli tosi rankka. Ekaks olin aamun safarilla ja sitten siltä palattua, kun olis pitänyt nukkua vietin aikaani safaritoimistossa itseäni väsyttäen. Se ei ollut kovin järkevää toimintaa , olihan meille tulossa tärkeitä VIP henkilöitä keskiyön auringosta ja valaista nauttimaan. Kesän ensimmäiselle varsinaiselle yösafarille.
Sielllä kuitenkin olin muitten safarilaisten mukana, enemmän tai vähemmän pirteänä pitämässä huolta arvovieraistamme :)

Yhtiömme sponsoroima norjalainen mäkihyppääjä Johan Remen Evensen kun sattui olemaan muutaman päivän lomansa aikana käymässä isänsä syntymäseuduilla tuossa naapurikylässä. Samalla hän halusi tutustua valaisiin sekä firmaan jonka ansiosta mäkihyppy on Evensenin työ.
Ollaan nääs Johan Remenin kanssa saman firman palveluksessa.

Siinä kun minä opastan vieraitamme merellä ja autan toimistossa Evensen yrittää hypätä mahdollisimman pitkälle, jotta Arctic Whale Toursin logo olisi esillä Keski Euroopan mäkiviikolla ja kaikissa muissakin maailmancupin osakilpailuissa.

Tai ehkäpä sillä määrätietoisella Evensenin laivanrakentajasuvun vesalla on muitakin syitä, kuin meiän safarin näkyvyys, siihen että hyppää pitkälle.
Se tuli niin selkeesti esille haastatellessani Johan Remeniä paikallisiin ja myös valtakunnallisiin lehtiin. Oli tosi siistii leikkiä reportteria. Ottaa lainakameralla kuvia ja kulkea ympäri laivaa vieraittemme seassa kauheen tärkeänä.
Sitäpaitsi sitten, kun se Evensen on lentomäen maailmanmestari ja kuuluisa niin voin kehua että minähän sanoin ja jopa kirjoitin, että poika pääsee vielä pitkälle. Silloin Johan Remenin julkisuusarvo on vieläkin suurempi kuin hyvän suomalaisen mäkihyppääjäystävänsä Harri Ollin.
Se olisi tosi hyvä asia myös valassafarille ja pienelle kalastajakylällemme.
-lauri-
Kuva:Camilla
Kuvagalleria Johan Remen Evensenin vierailusta safarillamme

5 kommentarer:

 1. Julkkiskamaa taalla sinun blogissasi!!! ;)

  SvarSlett
 2. Just joo. Mutta odotappas kun se voittaa maailmanmestaruuden. Oli muuten niin määrätietoinen nuori mies. Ja antoi tosi kurinalaisen vaikutelman. Tuntuu , että se kurinalaisuus ei aina oo itsestäänselvyys noissa piireissä :)

  SvarSlett
 3. Niin onhan naita Matti Nykasia ollut kai useampiakin...

  SvarSlett
 4. Toivottavasti sillä sitten hyppy kulkee, nyt kun on saatu tutustua nuoreen lupaukseen täällä blogissasi! :D

  Ja yhtiön nimi pitää sitten olla selkeesti näkyvissä siellä hyppytornissa odotellessa.

  SvarSlett
 5. Se muuten on selkeesti esillä. Ja Johan Remenillä on kiertueella iso Arctic Whale Tours Bussi. Jeee. Sieltä niitä meidän esitteitä jaetaan.
  Pojan ois vaan voitettava muutama kisa kesämaailman cupissa nyt alkajaisiks.
  Kun mekin ihan täysillä töitä tehhään, niin saa sekin oman osuutensa hoitaa heehheeh.

  SvarSlett