Varstad Gård Gisløy

Varstad Gård Gisløy
Ketojen hoitoa.

fredag 11. februar 2011

Johan pomppas pitkälle

Johan Remen Evensen mäkihypyn tuore maailmanennätysmies viime kesäisellä yöttömän yön valassafarillamme. Johan kertoi tavoitteikseen tälle kaudelle olevan pari palkintosijaa maailmancupissa, maailmanennätys sekä lentomäen maailmanmestaruus. Nyt sitten enää odotamme kevättalven mm kisoja. Muut tavoitteet kun ovat jo täyttyneet.

Johan Evensen kuuntelee kaskelottien veden alla päästelemiä klikkauksia....

...ja katselee mistähän se valas oikein nousee pintaan.


Morgenstjerne. 11.2.
Nyt muuttui perjantai -illan suunnitelmat kerrasta kun valassafarin ja Øksnesin ikioma Johan Remen Evensen hyppäsi äsken Vikersundin lentomäen karsinnassa uuden hienon maailmanennätyksen 246,5 metriä.
Meidän safari teamiläisten onkin alettava töihin ja pikimmiten kerrottava blogissamme tästä kollegamme hienosta suorituksesta.
Maailmanennätyshyppy ei tosin ollut Johanin tunteville kovinkaan suuri yllätys. Lentomäessähän superliitäjä Johan Remen Evensen on aina ollut elementissään , eikä kunnianhimoa tältä hieman varttuneemmalla iällä huipulle nousseelta mäkimerikotkalta ole ikinä puuttunut.
Johanin voitontahto ja henkinen vahvuus tulivat niin selkeästi esille viimeistään viimekesäisellä yhteisellä keskiyön valassafarillamme.
Paljon onnea uudesta maailmanennätyksestä ja onnea huomiseen kisaan.
-lauri-

Tunnelmia viime kesän Johan Remen Evensen kutsuvierassafarilta täällä.
Kuvagalleria löytyy tästä.
Ja Johanin kotisivut ovat klikattavissa tässä

5 kommentarer:

 1. Lahes 250m on kylla kauhean pitkalle. En uskaltaisi itse hypata kahta ja puolta metriakaan...

  SvarSlett
 2. Minun ennätys on kuitenkin viitisen metriä Pielaveden Vaaraslahdessa, siellä Multamäen isossa hyppyrissä ihan 70-luvun alussa hypätty.
  Nyt voin hieman kehua , että kesäiset ennustukseni alkavat toteutua, vaikka välillä kun tuntui, että Evensen on menettänyt alkukauden hyvän vireensä.
  Voihan olla , että itse kilpailussa joku muu vetää sen 250 metrin siivun, mutta joka tapauksessa meidän kylän ja safarin päämarkkinoijamme julkisuusarvo kohosi hetkessä ;)

  SvarSlett
 3. Hienoa!

  Sain muuten eilen kortin Suomesta ja siina luki, etta kortin lahettajan mies on ollut joskus aikoinaan toissa siella Støssä. Maailma on pieni!

  SvarSlett
 4. Ohhoh onpas tosiaan pieni maailma. Sitten se on ollut minun aikana, kun ei täällä aiemmin ollut suomalaisia. Tähän mennessä Stössä on työskennellyt joko lyhyemmän tai pidemmän aikaa 350 suomalaista.11 vuoden aikana.Niistä Norjaan on jäänyt pysyvästi noin kymmenesosa. Naiset tahtovat herkemmin vakiintua ja löytää norjalaisen kumppanin täälläkin.

  SvarSlett
 5. Katsoi juuri, niin kortin lahettaja oli Mikkelista tai jostain sielta lahelta. Aikamoinen maara suomalaisia siella onkin sitten ollut!

  SvarSlett