Varstad Gård Gisløy

Varstad Gård Gisløy
Ketojen hoitoa.

søndag 20. mars 2011

Tyttö ja meriGisløy 20.maaliskuuta. Myrsky jatkuu. Suunta on nyt etelästä. Voimakkuus 20 metriä sekunnissa. Lumet lähtevät. Vettä sataa. Kevät saapuu. Tai pitäisi. Kun kohta tuuli kuitenkin kääntyy pohjoiseen ja talvi palaa. Tällaiseen me olemme tänä kevättalvena tottuneet.

Viime viikollakaan aurinko ei meillä halunnut pitkään vierailla. Vaikka eräänä päivänä näyttäytyikin. Silloin oli muutamia tunteja selkeämpää, sellaista puolittaista auringonpaistetta, kuitenkin riittävän kirkasta, että sain otettua kylään tulleesta tytöstä muutamia kuvia.
-lauri-
Lisää tyttöjä löytyy täältä

6 kommentarer:

 1. Juu, Eiks ookkii. Käyppäs vilkaisemassa Hannen sivuilla lisää. Siellä niitä on vaikka kuinka paljon.:)
  Ja kun käyt seuraavan kerran pääkaupunkiseudulla niin suositelisin tutustumaan Björg Thorhallsdottirin grafiikkaan ja lasijuttuihin. Samaa tunnelmaa kuin Hannella. Sillä on mahtava kahvila kulttuurikahvila Lykkehaven.
  Björgin kotisivuille pääset http://www.bjorg.info/about/

  Det lille kulturhus Lykkehaven on Sandvikassa ja sen sivut löytyy täältä http://www.lykkehaven.no/

  Meillä oli Björgin näyttely neljä vuotta sitten kalastajakylämme galleriassa ja silloin innostuin kovasti grafiikasta.Islantilais taiteilija sai yleisönsä mukaan, kertoi maanläheisesti töistään ja työskentelytekniikastaan.
  Eikä ollut ollenkaan elitistisen tuntuinen tai etäinen.

  SvarSlett
 2. Kiitos vinkistä! Jospa laittaisin sen ohjelmaan silloin synttariviikonloppuna. Olenkin miettinyt mita kulttuuria saisin mukaan silloin. Jess!

  SvarSlett
 3. Ja kuka saattoikaan yhteen Meren ja Tytön...Kiitollisuus ei ole maailman palkka, Lauri;-)

  SvarSlett
 4. Hän saapui vihdoin sinne asti, meren syliin..

  SvarSlett
 5. Leena: Posti, joka kulki yllättävän nopeasti ollakseen suomalais- norjalainen. Oliko oikea vastaus hehehhe. Oikeasti kiitoksia ;-)

  Hanne: Tyttö katseli laiturin alla uivia seitiparvia,lokkeja ja ihaili vuoria sekä seurasi kalastajakylän elämää. Siinä on tytöllä ihmettelemistä.

  SvarSlett