Varstad Gård Gisløy

Varstad Gård Gisløy
Ketojen hoitoa.

torsdag 31. mars 2011

Morgenstjernen suuri autonumero. Audi A5 sportback - miekkavalas maalla

Audi A5 sportback Støn laiturilla kalastaja Erik Heiskasen esittelemänä.

Sulavalinjainen lumen verhoama Audi A5 tuo mieleen läheisillä matalikoilla sillin perässä vierailevat miekkavalaat.

Auto on urheilullisista ominaisuuksistaan huolimatta taloudelllinen ja yllättävän tilava perheauto.

Neliveto ja tehokas kone tekevät Audi A5:sta monikäyttöisen kaikenlaisiin olosuhteisiin sopivan kulkuvälineen.

Tehokkaat valot, vilkut ja tällaiset ovat liikenneturvallisuuden kannalta keskeisiä tekijä.

Audiin saa monenlaista tarpeellista ja minun mielestä jopa turhaa lisävarustetta. Mm tummennettut ikkunat, erikoissisäverhoilua, metallinhohtoa sekä tusinatolkulla kaiuttimia ja vahvistimia ajomukavuutta ja esteettistä olemusta lisäämään.

Uusinta autorintamalta ja tuhat vuotta muuttumattomana pysynyttä rinnakkain.

Hietikko 1. huhtikuuta. Tyyni keli, illaksi on luvassa voimistuvaa tuulta. Vedämme yhden apajan ja sitten aloitamme viikonlopun vieton. Tarkoitukseni on viettää aikaa vieraitteni kanssa. Käydä pilkillä kuvata soitimelle valmistautuvia riekkoja ja seurailla hylkeitten uiskentelua vuonossa ja tietysti paistaa nuotiolla makkaraa. Mutta varmaan tulee surkea sää ja joudumme olemaan sisatiloissa.
Poikani lähtee ison veljensä kanssa Suomeen. Testaa samalla uuden autonsa matka-ajo-ominaisuuksia. Että mitenkä se kauan ja hartaasti odotettu, kahdeksan kuukautta myöhässä tullut urheiluauto oikein toimii.
Olin yllättynyt Audin ulkonäöstä. Olen samaa mieltä ystäväni Sofien kanssa. "Tuohan on kuin miekkavalas kuivalla maalla."
-lauri

10 kommentarer:

 1. No, kunhan ei hurjastele! ;) Varsinkaan tullin kohdalla... Minäkin lähden tänään Suomeen. Vilkutan sitten kun tuommoinen Audi vilahtaa ohi.

  SvarSlett
 2. Herralla ei ole varaa hurjastella. Tai sitten siirtyy jalkamieheksi. Sitäpaitsi on täällä on riittävästi varoittavia esimerkkejä trukkilavojen tekijöistä. Niistä jotka menevät Ilan vertstaalle muutamaksi viikoksi nikkaroimaan ja ylinopeuksiaan miettimään.
  Oletan että juniori ajaa kunnolla. Mutta jos se vastoin ennakko-odotuksia menee sinun ohi, niin pyydän välittömästi ilmoittamaan minulle. Sen verran se holhoojan vastuu on vielä päällä. Rekkarihan näkyy koista kuvista :)

  SvarSlett
 3. Hieno auto! Mun haave jos joskus voitan lotossa. Siis Audi:)
  tuleeko sinne paljon nuoria miehia verovapaan auton perassa?

  SvarSlett
 4. Kalamuija. Se ei oo verovapaa auto. Poikani asuu pysyvästi Norjassa ja maksoi siitä normaalin, siis tajuttoman kovan, hinnan.
  Verovapaan auton ostaakseen pitäisi muuttaa takaisin Suomeen kahden vuoden sisällä Norjaan muutosta (muistaakseni) Aiemmin filepuolella oli paljonkin töissä auton hankkijoita, mutta ei enää nykyisin.

  SvarSlett
 5. Kun nuorena sinkkuna lähtee verovapaan auton perään niin kannattaa sitten varoa rakkauden roihahtamista. ;D Niin ei joudu valitsemaan auton ja norjalaisen välillä. Yks suomalaiseen sairaanhoitaajaan rakastunut mies mies totesi suhteen lopahdettua, "no en minä ainakaan huonolle hävinnyt, olihan se sentään Bemari". Että ehkä miehet ymmärtää tuon asian paremmin.

  SvarSlett
 6. Niinpä.
  Siinä ei tosiaankaan kannata masentua jos bemarin kanssa kilpaillessa näyttäis jäävän toiseksi. Kun autoon alkaa aika nopeasti niitä kaikenlaisia vikoja ilmaantumaan, ruostekin iskee. Tappio saattaakin kääntyä lopulta voitoksi.
  Verovapaa-autosinkkusiirtolaisten kannattaa tarkkaan miettiä panostavatko lyhytaikaiseen ja arvonsa menettävään vai pysyvään hieman vähemmän hohdokkaaseen:)

  SvarSlett
 7. Juu ymmarsin ettei tuo ole, koska tiedan etta poikasi asuu pysyvasti Norjassa. Mutta tuleeko teille kalastushommiin paljon nuoria miehia tøihin tuo ajatus takaraivossaan?

  SvarSlett
 8. Ei niitä meillä näy. Ja mitä oon muilla paikkakunnilla seurannut, niin taitavat tytöt olla useammin tai ainakin yhtä usein niitä, jotka sen auton hommaavat.

  SvarSlett
 9. Meikäläinen ei tiedä mitään autoista mutta hienoltahan tuo näyttää. Toivottavasti sää on selvennyt ja olette päässeet vieraiden kanssa nauttimaan ulkoilmasta. Täällä sumupilvet ovat hälvenneet ja aurinko paistaa taas täydeltä taivaalta. Eiköhän se kevät vielä sieltä tule! :)

  SvarSlett
 10. Arvaappas tiedänkö minä :) Autot ovat pelottava musta aukko tietämyksessäni, siksi minun pitikin yrittää asiantuntevasti kirjoittaa ja toistaa poikani sanomisia hehehe. Mulle riittää että auto on musta, tyylikkään näköinen ja vaatii vähän huoltoa.

  Juu kyllä kevät on tulossa. Lumet häviää vauhdilla kun tuulee kovaa lounaasta, lämmintä on 8 astetta ja yöllä oli tosi raju rankkasade. Tänään olemme kovasti liikkuneet ulkosalla ja tarkoitus olisi iltapäiväkahvien jälkeen lähteä pilkkimään rautuja.
  Ensimmäiset joutsenet ja merihanhet jo bongasimme.

  SvarSlett