Varstad Gård Gisløy

Varstad Gård Gisløy
Ketojen hoitoa.

tirsdag 31. januar 2012

Suden siepatkoon.


Stø 31.1.2012. Kaakkoismyräkkää, pilvistä,pikkupakkasta. Kalastuksessa tuli Støn laivoille  muutaman päivän tauko. Meille pidempi. Tämänpäiväinen , talven yhdeksästoista merikerta, jäi viimeiseksi ennen kuukauden kestävää huoltotaukoa.

Tauon aikana aion pistäytyä eteläisessä Suomessa. Kehäkolmosen sisäpuolella. Juuri siellä, missä susikaatolupainnokkaiden ajokoiramiesten perustaman "Nyt Riittää" ryhmän jäsenten kommenttien mukaan asuu luonnosta mitään ymmärtämättömiä ituhippejä, viherpiipertäjiä ja rinkkasatiaisia.

Urbaanin vierailun vastapainoksi ja tasapuolisuuden nimissä vierailen myös susialueella. Ylä-Savossa ,erään susilauman reviirillä, siellä jossakin karvahattuanniskelupaikassa saan päivitettyä  Vieremän-Pyhännän alueella kovasti  pelkoa herättävän  susilauman viimeiset liikkeet.

Tänään havaitsin lukuisten uusien lukijoiden tutustuneen blogiini. Huomasin heidän käyneen katsomassa susipostaukseni. Ensiksi luulin  tekstin kiinnostaneen ajokoiramiehiä. Sitten tajusin kaikkien tulleen hakusanan susi ansiosta. Ja ihan ilman omaa ansiotani.

Sympaattinen susi, kuva netistä.

Kun viikko sitten kirjoitin sudesta  tarvitsin asian tueksi kuvan.  Itselläni tai kavereillani ei sellaista ollut. Hain netistä sopivan. Valitsemani kuva esittelee suden muunakin kuin verenhimoisena kotieläimiä syövänä ja lapsia jahtaavana petona. Kuvan susi on symppis.

Eilen, viikkko susijuttuni julkaisemisen jälkeen, ekana googlen kuvagalleriassa oleva symppissusikuva linkittyi blogitekstiini. Ja kaikki jotka klikkasivat kuvaa ajautuivat sivuilleni. Sain monta uutta lukijaa, tai ainakin  blogini vilkaisijaa.
Sus siepatkoon.
-lauri-
Ps, Pidän presidentinvaalitaukoa, pc- vapaata ja lomailen. Palaan blogini pariin ensi viikolla. Merelle maaliskuun alussa.

5 kommentarer:

 1. Kiitos äiti-ihminen ;) Aion pistäytyä loppulomastani myös Islannissa, paikkoja katsastelemassa.

  SvarSlett
 2. Mikä sinut Islantiin saa muuttamaan?

  SvarSlett
  Svar
  1. Islanti on minulle sopivan mystinen, varsinkin Vestmanna -saarten kalastajakylä tulivuoren kupeessa.
   Siellä olevat pitkäaikaiset ystäväni ovat yksi syy. Asuin maassa kauan aikaa sitten, siitä lähtien olen takaisin kaivannut. Stø on ollut lähellä Islanti- tunnelmia, täälläkin olen hyvin viihtynyt. Jos en muuttaisi nyt, se jäisi luultavasti myöhemmin tekemättä. Ja harmittaisi On hyvä lähteä kun pystyy ja kun kyseessä ei ole pakkolähtö ja kun tänne tulee kova ikävä.

   Slett