søndag 16. januar 2011

Tammikuun revontulipäivitys harmaan päivän piristykseksi.


Maanantai 17. matkalla hietikolle. Säätila on nyt muuttunut. Lounaismyrsky on tulossa. Mekään emme voi mennä kantille vaan jäämme lähemmäksi. Tänään ehkä saamme muutaman vedon.Loppuviikko voi mennä maisissa touhuissa.
Harmaan aamun piristykseksi tutkailin Camillan kuvia valassafarin kotisivuilta. Revontulia ja semmoista. Viikko sitten oli oikein komeat .
Tästä galleriaan.
Hyvää alkanutta viikkoa toivoo
-lauri-

6 kommentarer:

 1. Mukavasti loimotti taivas viime viikolla, toivottavasti jatkuu nuo taivaalliset iltalähetykset.

  SvarSlett
 2. Toivotaan. Tämä viikko menee tosin aika pilvisissä merkeissä. Ollaan merellä, saatu jotenkuten vedettyä kaks apajaa. Kolmatta vedetään. Illaksi on tulossa isompi myräkkä.
  Ehkäpä revontulia taas pyhänseutuna.

  SvarSlett
 3. Hieno kuva:) Täälläkin pilvistä. Ei ole näkynyt revontulia eikä sitä paljon puhuttua aurinkoakaan.

  SvarSlett
 4. Kiitti Kalamuija. Näyttäytyipä aurinko tai ei, niin aurinkojuhliin tässä aletaan valmistautua.Aurinopullineen ja kaikkineen. Eilen juhlistin (hyvin matalalla profiililla tosin, kun tänään oltiin merellä) Norjaan muuttoni 11.vuotispäivää.

  SvarSlett
 5. Onnea vaan 11-vuotispäivän johdosta! ;) Milloinkas teillä on aurinkopullapäivä?

  On varmaan ollut aika raikasta siellä päin. Mutta hieno kuva oli revontulista ja toivottavasti niitä taas nähtäisiin. Oikein kaunis kuutamo oli kuitenkin eilen illalla, mukavaa.

  SvarSlett
 6. Kiitoksia Turskatynnyri. Aurinkopullapäivää vietettiin silloin kun koulu oli toiminnassa 21. päivä. Merellä näemme eka pilkahduksen jo 16. jos olemme tarpeeksi kaukana.
  Suurempi aurinkojuhla meillä on naapurilkylässämme Nyksundissa reilun viikon päästä lauantaina. Silloin syödään alkupaloiksi möljaa ennen varsinaista pääruokaa kahvia ja aurinkopullia :)
  Eilen oli taas ihan mahtavat revontulet. Että kyllä se niitä nyt pukkaa.

  SvarSlett