fredag 5. november 2010

Löytyi hienoja kuvia merikalastuksesta 36 vuoden takaa

Merellä hietikolla, surkea keli, sivutuulta. Koljaa on kuitenkin paljon liikkeellä. Tai oikeastaan pohjassa paikallaan. Luulen että tänään saadaan hyvä saalis. Kohtahan siitä saadaan viitteitä, nuotta on pian pinnassa.
Eilen saimme kolmessa apajassa vajaa kolme tonnia. Jos tänään tulee se sama, niin viikko on ollut myrskystä huolimatta hyvä. Siimalaivatkin läksivät merelle, mikä oli minusta ihme , kun monta kertaa ne ovat paremmalla säällä jääneet maihin.

Aamulehden kuvablogista, jonne monien vaiheitten kautta ajauduin.(Kiitos kuljen kulkueessa Helen) Löytyi valokuvia menneestä kalastusmuodosta, sivutroolauksesta. Ollaan kipparin kanssa ihailtu näitä vuonna 1974 otettuja otoksia. Kuvasarjan kautta arvostettu kipparini pääsi nuoruutensa tunnelmiin ja spekuloimaan, missähän kuvat on otettu ja keitä miehet oikein ovat.
Kuvasarja löytyy täältä.

2 kommentarer:

  1. Asian vierestä mutta hieman asiastakin - jos haluat muistelle menneitä niin käyppä kurkkaamassa lapsellinen haaste blogistani. Ei paineita tosin jos et halua haastetta jatkaa... :)

    SvarSlett
  2. Satu, haluan jatkaa. Olenhan aikaisemminkin toteuttanut tällä virtuaalisella foorumilla esittämäsi toiveet. Kunhan tässä saadaan tämä kahvion avajaishässäkkä ensiksi kunniallisesti pulkkaan.

    SvarSlett