mandag 20. september 2010

KESÄINEN SYYSLAUANTAI 2

Nyksundin kalastajakylässä Holmvik Bryggassa on miellyttävää odotella Norjan parhaita vohveleita. Baarin puoli on rakennettu vanhaan turskanmätisuolaamoon ja pelkästään kierrätyskeskuksista kirpputoreilta löydetystä tai muuten pois heitetystä materiaalista.


Viimeisin ns. postaukseni meni jostain syystä väärään paikkaan, eikä tullut päällimmäiseksi. Se on tuolla alhaalla.

6 kommentarer:

 1. Postauksen päiväys ja kellonaika määrittyy luonnoksen ensimmäisen tallennusajankohdan mukaan. Siis jos olet aloittanut postauksen kirjoittamisen lauantaina klo 14.52, se saa lauantain päiväyksen vaikka saisit sen valmiiksi ja julkaisisit sen maanantaina. Päiväystä voi muuttaa postauksen muokkaussivulla kohdassa julkaisuasetukset.

  SvarSlett
 2. Kiitti tiedosta, just niin tein, Aloitin aiemmin, mutta sitten Arto sai sen ison pallaksen ja päätin kirjoittaa siitä. Luulin että postaus tulee sen julkaisupäivän nimiin.
  Oon aika huono lukemaan ohjeita :)

  SvarSlett
 3. Vaatimattomasta Norjan parhaita vohvelaita saa sieltæ:)

  SvarSlett
 4. Se on totta.Ssemjon ei paljasta sitä ohjetta, niin pakko on mennä aina uudestaan syömään,Silloin kun tulee vohvelinnälkä.
  Niitä kun on kerran maistanut niin se on sitten selevä peli.
  Sitäpaitsi siellä on kahvissa ja vohveleissa ja tällaisissa pöytiin tarjoilu :)

  SvarSlett
 5. Kuulostaa ihanan viihtyisältä paikalta! :)) Vanhaan turskanmätisuolaamoon (!) perustettu kirpparikamoin kalustettu kahvila.

  On kyllä luonnollista että Norjan parhaat vohvelit löytyvät juuri tuollaisesta paikasta, eli sen uskon ihan täysillä!

  SvarSlett
 6. Holmvik Brygga on viihtyisä. Minulla on siellä vakiopöytä. Keskellä suolaamon lattiaa oleva vanhasta rannalta löytyneestä kaapelikelasta tehty.
  Nurkkasohvat on sitten vaihtoehto kaksi.
  Holmvik Bryggan kaminanlämmittäjän paikka on työ joka kiinnostaisi. Jos olisi varaa. Nopea internet yhteys, ilmainen asunto,tunnelmallinen yhteiskeittiö ja olohuone seinäikkunoineen ja kansainvälinen ilmapiiri kesällä. Talvella saisi olla omissa oloissaan (melkein).
  Töitä olisi sopivan vähän, tosi paljon vapaata, palkkaa ei saisi

  SvarSlett