søndag 5. september 2010

MASSIIVISIA TESSUJA 1

Massiivinen musta tessu voi painaa jopa 70 kiloa, ja on ollut syönnin aikaan kotona, joten sitä ei voi ainakaan riisitautiseksi luonnehtia. Kuvien tessut ovat erikoistuneet kasvisravintoon. Niille kelpaa isäntäväen puutarhasta kaikki tarjottu , epäkurantti tavara. Joskus ne himoitsevat myös priimaa. Omenat, viinimarjat, kirsikkatomaatit sekä kurkut ovat kaikki ruokalistalla. Massiivisesta koostaan huolimatta nämä tessut ovat varsin lempeitä. Korkeintaan toisilleen ärjähtelevät.

Massiiviset tessut ovat läheisyysriippuvaisia ja itsekkäästi asettavat omat tarpeensa isäntien tarpeitten edelle. Ruoka on tultava just ajallaan ja niitä on raaputettava ja silitettävä just silloin kun tessut haluavat ja sen halunsa ilmaisevat. Tessujen performansiesityksiä on ihmisten haltioissaan katseltava. Näistä syistä massiiviset tessut ovatkin niin ihania ja ihmisen parhaita ystäviä.

3 kommentarer:

  1. Ihana!! ;))) Tää oli kyllä vissiin just suoraan Massiivisen tessun rotumääritelmästä. Läheisyysriippuvaisuus ja Tessujen ehdoton rapsutustarve pitäisi ehkä olla isoilla kirjaimilla. :D

    SvarSlett
  2. .... myös LÄHEISYYSRIIPPPUVUUS JA EHDOTON RAPSUTUSTARVE kuuluvat Massiivisten Tessujen kantakirjahyväksyttyihin rotumääritelmiin:)

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett