Varstad Gård Gisløy

Varstad Gård Gisløy
Ketojen hoitoa.

mandag 30. august 2010

HELSINKINI

Maaliskuun neljästoista oli kaunis päivä. Helsingissä oli mahtavaa . Kyllä kelpasi kävellä ja kaupunkiin tutustua. Katuja päämäärättömästi vaellella ja kahviloissa pistäytyä.

Ikinä aiemmin en ollut nähnyt pääkaupiamme niin lumisena ja talvisen puhtaana.

Lumesta oli kyllä omat hankaluutensa.

Töölöstä.


Morgenstjerna 31.8. Pilvistä , uhkaavan tyyntä. Valassafarilaiva menee merelle, en ole mukana. Emme myöskään kalasta. Korjaamme nuotan ja siivoamme laivan. Ennen sitä kirjoittelen hieman, katselen Helsinki kuvia ja kuuntelen youtubesta Bruce Springsteenin Devils and Dustia non stoppina.
Kun noista Helsinki kuvista tuli mieleeni ystäväni , joka inhoaa Springsteeniä. Niin sitten ihan uhalla kuuntelen sitä viisminuuttista. Uudelleen ja uudelleen. Osoitaakseni itselleni riippumattomuuteni. Että uskallan. Että tykkään mistä tykkään. Hähhää.
-lauri-

2 kommentarer:

  1. Ihania talvikuvia! Talvista Helsinkimaisemaa hämmästelin myös itse kun kävin kaupungissa helmi-maaliskuussa. Ei siellä ollut koskaan näin lumista minun siellä asuessani!

    SvarSlett
  2. Eiks ookki Aion kävellä samat reitit tälläkin kertaa ja samat kahvilat kans ja samat leivokset ja sama ruoka. Että voi vertailla :)

    SvarSlett