tirsdag 12. oktober 2010

MATKALLA MIESTEN TÖIHIN

Morgenstjernen meno vanhassa aallokossa on sitä mitä se tuppaa pari kertaa vuodessa olemaan kun ollaan siinä rajoilla kannattaako mennä vai ei.

Tuulta ei ole paljoakaan, jotain 8m/s, mutta mainingit ovat inhottavia ja tulevat sivusta.

Sand 12.10. Ei sitä ikinä opi. Olin ihan varma, ettei tänään mennä merelle ja Morgenstjernen järjestys oli sen mukainen. Tavarat eivät olleet tukevasti kovan aallokon kestävillä paikoillaan, vaan lievästi sanottuna vapaassa olotilassa.
Vapaasta olotilasta ne siirtyvät sinne minne niiden ei kuulu, Jotain aina särkyy, ja nesteitä kaatuu.Imuri kolhiintuu ja sängyn , pöydän ja tuolien päällä olevat kirjat putoilevat. Siihen hetkeen saakka kun kaikki on taas siellä missä pitää.
Läksimme kalaan yllättäen. Sää muuttui surkeasta huonoksi ja nyt olemme Sandilla. Vedämme yhden apajan. Ja sitten menemme yöksi maihin. Tällaisella säällä kalastamisesta ei nauti, paitsi siitä kun tietää, että nyt sitä ollaan miesten töissä.
Reilun viikon pituisen askartelutuokion jälkeen.
Kolja parka :(


4 kommentarer:

 1. Laitoin tuon ensimmäisen kuvan suurennettuna taustakuvaksi. Hui, kun tulikin "kylymä" viima.

  t helen

  SvarSlett
 2. Kyllä oli kylymä, ja aivan tajuttoman kova keli, mutta saatiin 600 kiloa koljaa.Ja kaksi isoa merikrottia. Poikani täytättää sen suuremman, noin kymmenkiloisen.

  SvarSlett
 3. Miesten töitä, heh :) Kylmä tosiaan tulee kun noita kuvia katselee, olisi täytynyt jättää lukeminen iltaan ja takkatulen loimutessa. Nyt ei tee mieli edes mennä ulos!

  SvarSlett
 4. Kyllä....Miesten työt ei tässä yhteydessä ole sukupuoleen sidottu vaan yleisilmaus touhuista missä saa käyttää muskeleitaan, hikoilla, tulla likaiseksi ja joskus ilmaista itseään voimasanoilla, kun asiat ei suju niin kuin toivoisi :)

  SvarSlett